Ålesund Hus AS
Tel: 70 18 36 99
Email:

Hus og hytter

Trykke her for å finne bilder av mange av ferdighusene vi leverer.

 
Quadraserien:  
Våre arkitekttegnede eneboliger i Quadra tar utgangspunkt i kvadratet, og signaturen bærer preg av glass, store flater og rene linjer. Quadra gir deg det moderne funkis-huset som som skiller seg ut fra våre øvrige huskolleksjoner. Vi liker å si at bare Quadra er Quadra.

 

   
Moderneserien:  
Det som kjennetegner ferdighusene i Moderne-serien er glass, lys, oppbrutte og asymmetriske fasader. Her finner du spreke boliger, som selvsagt kan kundetilpasses for å realisere din husdrøm. Det er ikke uten grunn at syv av ti nye husmodeller i årets huskatalog finnes i Moderne-serien.  
   
Nostalgiserien:  
Nostalgi representerer de enkle og klassiske boligene, både når det gjelder utseende og håndverk. Nostalgi var utgangspunktet for BoligPartner - husene vi utviklet først, men som fortsatt selger mest. Dette er kataloghusene som aldri går av moten.
   
Herskapeligserien:  

Boligene i Herskapelig-serien representerer for veldig mange den store husdrømmen: Den klassiske, påkostede boligen med 2,70 takhøyde som standard på hovedplanet og med et eksteriør prydet med vakre dør- og vindusomramninger.

Bolig Partners helt nye hyttekolleksjon for sjø og strand består av ni hytter i Moderne-signatur med et bruksareal på mellom 74 og 127 kvadratmeter (BRA). Sjøhyttene har smarte planløsninger og er designet for å passe inn i landskapet. Kolleksjonen er smykket med store vinduer og glassdører som kan skyves til side. Slik åpnes det opp mellom inne- og uterommet. Velg ut de sjøhyttene du liker best, bestill din egen hyttekatalog og kom et skritt nærmere din hyttedrøm i dag!

 

  • x