Ålesund Hus AS
Tel: 70 18 36 99
Email:

Om oss

Hos Ålesund Hus finner du mer enn 35 års erfaring. 35 års erfaring med å sette kunden i fokus med å levere kvalitet. Vel vitende om at det produktet som overleveres våre kunder skal bli stående i mange år framover, så er det også vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som våre kunder er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift kan være stolt av.

Ålesund Hus er forhandler av boliger fra Bolig Partner. Bolig Partner har et gjennomgående krav til kvalitet som ingen andre boligkjeder vi kjenner har, og det er derfor ingen tilfeldighet at dette samarbeidet ble etablert. Vi mener at våre kunder får det beste fra to verdener når de kjøper bolig fra Bolig Partner. De får et hus fra en landsdekkende boligbygger, som blir satt opp av en lokal forhandler.

Ålesund Hus holder til på Ellingsøy, men dekker også kommunene Giske, Ålesund, Sykkylven, Ørskog, Nordal, Stranda, Skodje, Haram, Sula og Stordal. I tillegg til å bygge eneboliger på kunders tomt, så bygger vi også flermannsboliger. Vi utvikler også egne prosjekt for salg. Vi tegner også i 3D, slik at vi sammen med våre kunder kan komme fram til den ideelle løsningen. Ta kontakt med oss for en oversikt over hvor vi til enhver tid har prosjekter for salg.

Alle våre oppdrag blir utført med respekt for våre kunders ønsker og forventninger. Våre kunder skal kunne sette krav til kvalitet i arbeidet vi utfører, og også til at byggestart og overlevering skjer til avtalt tid. Våre kunder skal være trygge på at endelige produktet er av beste kvalitet – helt ned til minste detalj.


«Ålesund Hus og Skoge Eiendom besitter en stor tomtebank.

Vi utvikler og reguler disse tomtene for salg forløpende.»

 

  • x