Husdrømmen er nærmere enn du tror! Hos Ålesund Hus får du akkurat det huset du drømmer om, skreddersydd og tilpasset etter dine ønsker og behov.

Skreddersydde Bolighus -

Ålesund Hus har ingen standardkatalog med ulike husmodeller. Hos oss får du mulighet til å skreddersy ditt eget drømmehjem akkurat slik du vil. Med vår ekspertise og dine tanker og ideer finner vi sammen løsningen som passer for akkurat deg. Vi har eget tegnekontor som hjelper deg med å skissere og tegne opp din drømmebolig.

Hva koster det å bygge hus?

Det er naturligvis en del kostnader knyttet til å bygge eget hus, uansett om det er enebolig eller tomannsbolig du ønsker deg. Du skal ha en god tomt som er stor nok for huset du vil bygge, og så kommer det kostnader til papirarbeid, tegninger, materiell og selve byggingen. Alt dette ligger i prisoppsettet du får hos Ålesund Hus. Vi har ingen skjulte kostnader som kommer i etterkant og holder deg løpende oppdatert på hvordan vi ligger an.

Gode samarbeidspartnere

Som frittstående boligbygger er vi så heldige at vi kan inngå egne avtaler med lokale leverandører og samarbeidspartnere. Etter mange år i bransjen har vi knyttet mange gode relasjoner som vi samarbeider godt med. Derfor kan vi også tilby deg et skreddersydd hus som svarer til dine forventninger.

En av de store fordelene med å bygge et skreddersydd hus er at du får akkurat den boligen du ønsker deg. Du trenger ikke inngå kompromisser med deg selv som man ofte må når man velger et ferdighus med fastsatte løsninger. 

Hos oss sitter du i møter med arkitekten som skal tegne huset. Vi i Ålesund Hus har over 40 års erfaring med boligbygging på Nord-Vestlandet. Det er 40 år med tegning, bygging og ferdigstilling. Vi gir deg innspill og ideer til å finne de aller beste og mest praktiske løsningene. Når man bygger hus, har man som regel et livsperspektiv. Dette tar vi alltid med i betraktning i planleggingsprosessen, og planlegger for at du skal kunne bo der med små barn og helt til du blir gammel.

Prosessen

Vi deler husbyggingen i 6 faser:

  • Første møte
  • Tegninger
  • Tilbud
  • Kontrakt og innsending av papirer
  • Byggefasen
  • Innflytting

Første møte

Vi starter med et møte der vi setter oss ned sammen med deg for å høre hva du er på jakt etter og hvilke økonomiske rammer du har. Du viser bilder av andre hus og løsninger som du liker, og vi kommer med innspill og forslag til hvordan vi kan bygge ditt nye hus. Vi har med arkitekt og prosjektleder som bidrar med sin kompetanse for å hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene.

Tegninger

Når du føler at vi har fått alle detaljer på plass, går vi inn i fase to, som er tegnefasen. Her vil arkitekten tegne opp huset ditt, som vi presenterer i et nytt møte med deg når plantegningen er klar. Her ser vi om det blir behov for flere justeringer.

Tilbud

Når tegningene er godkjent, setter vi opp et detaljert pristilbud med økonomisk plan for hele prosjektet. Du vil da ha god oversikt over totale kostnader.

Kontrakt og innsending av papirer

Etter at tegningen og pristilbudet er godkjent, er alt klart for å signere kjøpekontrakten. Vi hjelper deg med å fylle ut alle papirer og skjemaer som trengs for å få byggetillatelse på ditt nye hus. Det er også nå vi kan starte med å planlegge selve husbyggingen.

Byggefasen

Nå kommer endelig selve byggeprosessen. Når alle tillatelser er på plass, setter vi i gang med å bygge drømmehuset ditt. Før oppstart har vi et oppstartsmøte med deg der vi går gjennom leveransen og avtaler eventuelle endringer. 

Å bygge hus er en stor og viktig investering, og da er det avgjørende å ha gode folk til å gjøre jobben. Alle våre samarbeidspartnere har lang erfaring, og er også lokalkjent. Dette er en stor fordel for deg. Du kan være trygg på at vi alltid vil velge de beste løsningene som gir deg et funksjonelt hus i mange år fremover.

Innflytting

Endelig – dagen du har ventet på i kanskje mange år; dagen du kan overta nøklene til ditt splitter nye, moderne hus og flytte inn. Ved overtakelsen vil prosjektleder og byggeleder være til stede for å svare på alle spørsmålene du har. Vi viser deg rundt i hele huset, og forklarer alle funksjonaliteter du må vite for å bruke huset optimalt.

Hva venter du på?

Har du flere spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.