Skal du bygge om eller pusse opp et gammelt hus? Ålesund Hus har over 40 års erfaring med boligbygging og totalrenovering av hus.

Hva koster totalrenovering av hus?

Du er nok mest opptatt av hva det koster å pusse opp en enebolig eller totalrenovere huset? Det har vi forståelse for. Det finnes ingen fast sum for hva det koster å renovere et hus, men vi kan love deg at det ikke skal koste mer enn det smaker. Vi gir faste priser så langt som mulig, men det må ofte påregnes en del uforutsatte kostnader. Dette legger vi inn i den totale økonomiske planen som vi setter opp til dere.

Vi i Ålesund Hus har over 40 års erfaring med boligbygging og husrenovering på Nord-Vestlandet. Det er 40 år med tegning, bygging og ferdigstilling. Vi gir deg innspill og ideer til å finne de aller beste og mest praktiske løsningene.

Lokalmiljøet er viktig for oss, og som frittstående boligbygger kan vi inngå egne avtaler med lokale leverandører og samarbeidspartnere. Etter mange år i bransjen har vi knyttet mange gode relasjoner som vi samarbeider godt med. Når du skal renovere huset, kan vi derfor tilby deg gode priser og skreddersydde løsninger som svarer til dine forventninger.

Moderne kledning på gammelt hus

Etter en viss tid trenger de fleste hus en renovering. Vi kan ikle gamle hus moderne kledning og renovere huset innvendig såpass at det ikke er til å kjenne igjen. Ønsker du å beholde noe av innmaten, tar vi selvfølgelig vare på det og sørger for at alt passer harmonisk sammen. Flere av kundene våre har for eksempel panel eller andre detaljer de vil ta vare på og vi kan vise deg mange eksempler på ulike typer løsninger vi har valgt i tidligere prosjekter.

Prosessen ved ombygging av hus

For å sikre at prosessen blir så smidig som mulig, og samtidig sørge for at resultatet blir minst like bra som du ser for deg, har vi lagt opp til en prosess i seks steg.

Første møte

I første møte (gjerne med befaring i huset) forteller du litt om huset slik det er i dag, og hva du ser for deg. Vi kommer med forslag til ulike løsninger basert på tidligere erfaringer og innspill fra samarbeidspartnerne våre.

Tegnefasen

Når alle detaljer er på plass, og du føler deg fornøyd, går vi videre til selve tegnefasen. Arkitekten tegner opp huset og legger inn alle forslagene vi har blitt enige om. Dette presenterer vi for deg i et nytt møte hvor det blir mulig å gjøre justeringer.

Tilbud

Når tegningene er godkjent, setter vi opp et kostnadsoverslag/pristilbud med økonomisk plan for hele prosjektet. Du vil da få en god oversikt over kostnadene.

Papirarbeid

Etter at du har godkjent tegningen og de økonomiske betingelsene, går vi videre med papirarbeid (søknad om eventuelle tillatelser og utfylling av ulike skjemaer). Denne delen av prosessen hjelper vi deg selvfølgelig med, slik at du har alt på det tørre. Det er også nå vi kan starte med å planlegge selve renoveringen.

Renovering

Så snart vi får klarsignal, alle tillatelser er i boks og materiell på plass, kan vi gå i gang med arbeidet. Før oppstart har vi et oppstartsmøte med deg der vi går gjennom leveransen og avtaler eventuelle endringer. Vi holder deg oppdatert underveis og varsler med en gang hvis det oppstår noe uforutsett.

Overlevering

Endelig er det tid for overlevering og du kan ta i bruk et nyoppusset, moderne hus. Ved overlevering vil prosjektleder og byggeleder være til stede for å svare på alle spørsmålene du har. Vi tar en gjennomgang av prosjektet og ser at alt er som avtalt.

Kontakt oss i dag

Har du noen spørsmål? Vi tar gjerne et møte med deg for å høre mer om dine behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.