Ålesund Hus AS ble etablert i 2003 av Sonar Skoge og Erling Blindheimsvik og har kontor på Ellingsøy. Ålesund Hus er i dag en frittstående boligleverandør med over 40 års erfaring innen boligbygging på Nord-Vestlandet. Vår styrke er at vi kan tilby skreddersydde løsninger til konkurransedyktige priser.

Fra lokale folk til lokale folk

Ålesund Hus satser på å samarbeide med nøye utvalgte aktører, og vi har tilknyttet oss seriøse, lokale leverandører med den beste kompetansen i sitt fagområde. På den måten får vi utnyttet den lokale ekspertisen som finnes i vårt område.

Skreddersydde bolighus – vi kan realisere boligdrømmen

Ålesund Hus har ingen standardkatalog med ulike husmodeller. Hos oss får du mulighet til å skreddersy ditt eget drømmehjem akkurat slik du vil. En av fordelene med å bruke lokale leverandører og samarbeidspartnere er at vi sørger for å ha god lokalkunnskap om området og klimaet der du skal bo. Dette gjør oss godt rustet til å komme med forslag til løsninger som du kanskje ikke har tenkt på. Med vår ekspertise og dine tanker og ideer finner vi sammen løsningen som passer for akkurat deg.

Vel vitende om at det produktet som overleveres våre kunder skal bli stående i mange år, er det vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som du som kunde er fornøyd med, og samtidig et produkt som vi som bedrift kan være stolt av. 

Oppdraget blir utført etter en grundig prosess mellom oss og deg, der vi har snakket om dine ønsker og forventninger. Vi har eget tegnekontor som hjelper deg med å skissere og tegne opp din drømmebolig. 

Når du velger Ålesund Hus som din boligleverandør, skal du kunne sette krav til kvalitet helt ned til minste detalj i arbeidet vi utfører, og også til at byggestart og overlevering skjer til avtalt tid.

Historien - En gründer familie i 100 år

Prosjektutvikling og nøkkelferdige boliger

Skoge Eiendom AS ble etablert i 2006 av Sonar Skoge og Erling Blindheimsvik, som også er eiere av Ålesund Hus AS. Skoge Eiendom har ansvar for tomteutvikling, prosjektutvikling og selger nøkkelferdige boliger. Skoge Eiendom utvikler nye tomteområder med nye byggeklare tomter. I tillegg utvikler Skoge Eiendom nye boliger for salg. Skoge Eiendom og Ålesund Hus har et nært samarbeid om bygging av prosjektboligene.

Erling Lars Blindheimsvik
Eier | Daglig leder

Sonar Skoge
Eier | Styre leder